Rafael wil trouwen met Sabia

Redactie

Rafael van der Vaart wil niks liever dan trouwen met zijn vriendin Sabia Engizek. "We willen en we gaan trouwen. Sabia wordt mijn vrouw", vertelt de voetballer aan Story.

Details wil Van der Vaart niet kwijt over zijn aanstaande huwelijk. "Het hoe of wat houden Sabia en ik voor onszelf. We zijn heel erg gelukkig en willen samen oud worden", aldus de ex-man van Sylvie Meis.

Onlangs gingen er geruchten dat Rafael, die nu nog in Hamburg voetbalt, misschien naar Qatar zou vetrekken om daar te gaan spelen. In dat geval hadden de voetballer en zijn vriendin moeten trouwen, maar volgens Rafael klopt er helemaal niks van dit gerucht. "Als je contract niet wordt verlengd dan komt de geruchtenmachine altijd op gang. Er wordt gespeculeerd over transfers naar allerlei mogelijke clubs, zo werkt dat nu eenmaal in de voetballerij", aldus de sportman. De verhalen over Qatar zijn volgens hem uit de lucht gegrepen. "Ik ga absoluut níet naar Qatar."

Waar van der Vaart wel gaat voetballen, weet hij nog niet. "Ik weet alleen dat het binnen Europa moet zijn, en niet te ver van Duitsland. Mijn zoon Damián woont in Hamburg en ik wil niet duizenden kilometers bij hem vandaan wonen, hooguit op één of twee uur vliegen afstand."