Juf-neukende scholier wachtte pijnlijke dood

Djeez

Yulia Simonova uit de Moskouse voorstad Shatura wacht een zware gevangenisstraf. De 52-jarige lerares heeft namelijk het bed gedeeld met een 15-jarige leerling. Toen de liefde van zijn kant over was, nam de feeks een huurmoordenaar in de arm om haar jeugdige ex-vriendje een uiterst pijnlijke dood te bezorgen.

Berichten over seksrelaties tussen geile docentes en hun leerlingen zijn vrijwel dagelijkse kost op FOK! En bijna altijd loopt het slecht af. De lerares in kwestie draait dan de bak in wegens seks met een minderjarig. Dit Russische verhaal kent echter een nog veel duisterder randje.

Simonova heeft een jaar lang een relatie gehad met haar pupil. In deze mooie tijd werd hij overladen met cadeautjes. Tot het moment dat de knaap zijn rijpe juf de bons gaf. Hij had de liefde gevonden in een klasgenootje.

De lerares kon het niet verkroppen en besloot een huurmoordenaar in te huren. De bestelling werd echter met een verborgen camera opgenomen. "Je moet hem flink in elkaar beuken", droeg zij de hitman op. "Ik wil zien dat hij helsen pijnen lijdt."

"Ik wil dat je zijn armen en benen breekt", aldus de jaloerse juf. "Van zijn gezicht moet je afblijven, maar richt je op zijn nieren omdat ik wil dat hij doodbloedt. Net voor hij het loodje legt, wil ik nog een paar laatste woorden met hem wisselen. Daarna maken wij hem samen af."

Helaas voor Simonova bleek de huurmoordenaar een undercoveragent te zijn. Na het overhandigen van een ton in roebels, tegen de huidige koers 1860 euro, werd ze in de boeien geslagen. Ze kan een gevangenisstraf van 15 jaar tegemoet zien. Haar voormalige minnaar hoopt dat ze tijdens de straf haar sleutel weggooien.