Spuitgast krijgt worst in de kont

Djeez

De politie van het Texaanse Ellis County heeft vijf brandweerlieden opgepakt. Zij hebben een leerling-spuitgast tot op het bot vernederd. Zo hebben ze hem rectaal ontmaagd met een chorizoworst.

Het slachtoffer werd in januari door het vijftal aangevallen. Ze duwden hem voorover op een bank en hielden hem in bedwang. Vervolgens wilden de brandweerlieden een bezemsteel in de anus van de arme drommel duwen.

'Gelukkig' stuitte het kwintet op een chorizoworst waarna de spuitgast in spe het voorwerp in zijn rectum kreeg geduwd. Vervolgens werd hij achtergelaten. Maar de mishandeling was nog niet afgelopen.

De arme kerel moest overgeven en kroop naar de douche. Toen hij ontdekte dat zijn kleren waren afgepakt, greep hij een handdoek. Zijn collega's pakten hierna ook zijn handdoek af, opdat het slachtoffer zijn edele delen moest bedekken met zijn handen.

Dit alles onder het toeziend oog van Brittany Leanne Parten. De 23-jarige brandweervrouw filmde de hele mishandeling met haar mobieltje. Zij en vier andere brandweerlieden, allen in de leeftijd van 19 tot en met 30 jaar, zijn opgepakt wegens zware mishandeling.