Kunstenaar voert Kardashian-parkeerverbod in

Harry

Kunstenaar Plastic Jesus heeft verspreid in Los Angeles bordjes opgehangen die de Kardashians verbieden te parkeren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

"No Kardashian Parking Any Time", zo staat op de officieel uitziende borden. Het is een actie van Plastic Jesus, de kunstenaar die bekend werd met onder meer zijn Stop Making Stupid People Famous-campagne. "De Kardashian-familie is verweven geraakt met onze cultuur", zo verklaart de kunstenaar zijn nieuwe actie. "We hebben mainstream media toegelaten om zo winstgericht te zijn, dat we echte nieuwsverhalen opofferen om onze platvloerse obsessie met beroemdheden te bevredigen."

Plastic Jesus wil graag de straten van Los Angeles bevrijd zien van paparazzi. "Ik kan verzekeren dat het aantal paparazzi een stuk groter is dan het aantal fotografen die achter echt nieuws aan zitten." Hij benadrukt dat de macht uiteindelijk bij de mensen zelf ligt. "Zonder ons zou er geen markt zijn voor de Kardashians. We zijn net zo schuldig, zo niet nog schuldiger."