FOK! Wat een weer....Af en toe regen

Stephan (Stephan5)

Goeiemorgen! De zon heeft deze maand op veel plaatsen al 110 tot zelfs 130 uur geschenen en dat wil dus zeggen dat we een zeer zonnige maand meemaken. De komende dagen is het wat minder zonnig, maar echt heel slecht wordt het nu ook weer niet. Vandaag is dan nog wel de minste dag van de week. 

Gisteren was het uiteindelijk nog wat zonniger dan gedacht. Pas in de loop van de dag begon de bewolking toe te nemen en uiteindelijk volgde er ook wat regen. Meer regen trok afgelopen nacht ons land in en deze neerslag blijft nog een tijdje boven ons land hangen. Pas vanmiddag wordt het vanuit het zuiden langzaam droger, maar in het noordoosten duurt het pas tot in de avond voordat de regen daar wegtrekt. De maxima liggen rond de 7 graden en er staat een matige tot (vrij) krachtige wind uit een noordelijke richting.

De komende dagen is het licht wisselvallig. Er kan wat regen vallen, maar dat zullen zeker geen grote hoeveelheden zijn. De zon breekt er met momenten ook aardig door. Echt lenteweer is het nog niet, want de maxima blijven met 8 tot 10 graden nog aan de frisse kant.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zokla1
Beter laat dan nooit.. Foto's van de eclips door KlapMongeaul.

 ZoKl2

KlaK
Ook deze kikker werdt op de kiek gezet door Klap.

KKlap

Fraaie beelden!