13-jarige Capelse gangbangt er op los

Harry

Een inmiddels 15-jarig bakvisje uit Capelle aan den IJssel heeft twee jaar geleden zeven jongens afgewerkt. Het Openbaar Ministerie(OM) wilde er eerst niet aan dat het toen 13-jarige wicht er vrijwillig voor had gekozen om haar genotsgrot een paar maten te laten oprekken door zeven genotsknotsjes.

Het OM fantaseerde er lustig op los hoe een en ander gegaan moest zijn en zag in hun fantasie hoe de zeven knullen haar spartelend op bed trokken, haar benen spreiden, hoofd vast hielden en haar één voor één geil besprongen en uitwoonde. Het kón niet anders of zij was slachtoffer, aldus het OM.

Tijdens de rechtszaak bleken de feiten toch net wat anders op de knieën te zitten en op de rug te liggen. De zevenvoudige penetratie was juist uitermate gewenst door de bakvis. Dat bleek uit onder andere haar appjes waarin ze vertelde ontzettend genoten te hebben van het samenzijn.

De gemeente is geschokt door het feit dat kleine meisjes al tot zulke grote seksuele prestaties instaat zijn en dat giebelen en met moeders make-up spelen al weer zeer ouderwets is vandaag de dag.

Om deze ongewenste seksuele revolutie een fatsoenlijk halt toe te roepen heeft de gemeente besloten om een andere populaire hobby van de pubertjes te promoten en mogen ze voortaan gesubsidieerd muzikaal hippen en hoppen.