007: Stephanie Sigman als James' nieuwe bondgenote

Njosnavelin

Vandaag werd op de officiele 007 facebook pagina aangekondigd dat de Mexicaanse schone Stephanie Sigman een rol zal vertolken in de nieuwe Bond film Spectre. Zij zal de rol van Estrella spelen, een tot dusver mysterieus personage.. en nieuwe Bondgirl?

Stephanie Sigman is een relatief beginnend actrice, die vooral bekend is uit de tv-serie the Bridge. Hoewel ze misschien weinig ervaring heeft zouden haar zwoele Latijns-Amerikaanse looks haar ongetwijfeld tot een onweerstaanbare femme fatale maken.

De opnames van de film zijn al druk aan de gang, en Sigman voegt zich pas in een laat stadium bij het project. Eerder werd al een groot deel van de indrukwekkende cast bekendgemaakt. Onder andere Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Monica Bellucci en Léa Seydoux zullen te zien zijn in dit nieuwe deel. 

Spectre staat voor 'Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion'. Dit is een gevaarlijke organisatie, voor fans wel bekend uit eerdere films, waar James Bond zijn pijlen op richt nadat hij een cryptisch bericht ontvangt uit zijn verleden. 

Net als Skyfall wordt ook deze film geregisseerd door Sam Mendes. Het script werd geschreven door John Logan and Neal Purvis en Robert Wade. Naar verwachting zal de film in november 2015 in première gaan.