'Predator in Mortal Kombat X'

Pheno

Het laatste gerucht rondom Mortal Kombat X is dat er een uitbreiding in juni uitkomt waarin we onder andere de overbekende predator van de gelijknamige filmreeks als speelbaar personage krijgen. De uitbreiding zou naast de buitenaardse jager ook Colonel Al Dillon bevatten, een CIA-agent en vriend van Arnold in de eerste film. Carl Weathers, de acteur die Dillon speelde, heeft toestemming gegeven om zijn uiterlijk te gebruiken in de game.

Warner Bros. heeft officieel nog niets aangekondigd over de DLC-plannen voor Mortal Kombat X. Er is alleen een seizoenspas bekendgemaakt, waarmee je meteen enkele uitbreidingen gekocht hebt, zonder te weten wat ze inhouden. Ed Boon, de bedenker van Mortal Kombat en wederom bezig met dit deel uit de reeks, heeft onderstaand plaatje vorig jaar juli getweet met de woorden "oh snap".

Mortal Kombat 9 had ook al gastoptredens in het universum van Mortal Kombat. Kratos uit God of War kwam daarin opdraven en ook Freddie Krueger uit Nightmare On Elm Street's liet zijn nachtmerries in die game los.

Mortal Kombat X komt 14 april uit op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

To the chopper!