Masturberende Mexicaanse aangehouden in bioscoop

dekatophetspek

Er schijnt momenteel wereldwijd een soort van nieuwe seksuele revolutie gaande te zijn die veroorzaakt lijkt te worden door de film Fifty Shades of Grey. De 33-jarige Mexicaanse Tristana Lovato Villalpando raakte afgelopen zondag bij een voorstelling van de film zo oververhit door de vertoonde kinky beelden dat de dame zichzelf maar begon te bevredigen in de bioscoopzaal.

Op zich niet zo erg, ware het niet dat de poesstrelende vrouw op een gegeven moment harder kreunde dan de actrices in de rolprent en de overige bezoekers van de film de diepzinnige dialogen niet meer konden volgen. Nadat bioscooppersoneel de vrouw uit de filmzaal had verwijderd werd de vrouw in de boeien geslagen omdat ze dat ook lekker vond wegens schending van de openbare zeden, door de politie van het plaatsje Sinalo in het noorden van Mexico.

Eerder waren er ook al problemen rondom de ondeugende film. Zo werd vorige week in Glasgow in Schotland een drietal vrouwen aangehouden nadat ze een man hadden aangevallen. De man had namelijk het gore lef gehad om de dames te vragen of ze op wilden houden met hun kletsverhalen tijdens de vertoning van de film. Ook in een drive-in bioscoop in het Amerikaanse Concord zorgde Fifty Shades of Grey voor het nodige rumoer. Diverse ouders waren pislink omdat de film daar werd vertoond naast een zaal waarin de film Spongebob 2 te zien was.

Tenslotte schijnen er ook nog de nodige spanningen te zijn tussen schrijver E.L. James en regisseur Sam Taylor-Johnson. James eist namelijk dat er meer ranzige seks in de vervolgfilms te zien zal zijn.