Taalkeuze in Final Fantasy Type-0 HD

PoeHao

Er is een trailer verschenen van Final Fantasy Type-0 HD. De trailer laat zien dat je in het spel kun je kiezen welke taal, Engels of japans, er wordt gesproken. Duits, Engels, Frans en Spaans zijn te kiezen als ondertiteling.

Daarnaast maakt Square Enix ook meer informatie bekend over de inhoud van de demo Final Fantasy XV: Episode Duscae en over de voorwaarden en instructies voor het verkrijgen van de demo.

De ondertitel van de demo, Episode Duscae, refereert aan de regio in de fictieve wereld waar de demo zich afspeelt. Hoewel de demo zich beperkt tot de Duscae-regio zal de volledige game veel meer regio’s hebben om te ontdekken in een gigantische wereld.

De demo wordt meegeleverd bij de eerste oplage van alle edities van Final Fantasy Type-0 HD (standaard editie, limited edition en collector’s edition) en is dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De demo is speelbaar vanaf de dag van release.

Bij deze eerste oplage wordt een voucher voor het downloaden van de demo meegeleverd in de verpakking. De demo kan tot 20 maart 2016 worden gedownload via de PlayStation Store of Xbox LIVE Marketplace. Wanneer de demo eenmaal is gedownload naar de harddisk van de console zal de demo beschikbaar blijven tot deze wordt verwijderd door de gebruiker. De demo zal niet worden verwijderd door Square Enix. Een internetverbinding is noodzakelijk voor het downloaden van de demo.

Vanaf 20 maart 2015 kunnen wij eindelijk genieten van Final Fantasy Type-0 HD op PlayStation 4 en Xbox One.