FOK! Wat een weer....Vrij saai allemaal.

Stephan (Stephan5)

Welkom! Erg veel gebeurd er niet op weergebied helaas. We zitten nog steeds onder invloed van een hogedrukgebied, maar wel aan de verkeerde kant ervan. Het weerbeeld is over het algemeen bewolkt. In het weekend kan er dan weer eens wat regen gaan vallen, maar echt wisselvallig weer zoals we gehad hebben lijkt er nog niet meteen in te zitten.

De vorst is overal verdwenen en die komt voorlopig ook niet meer terug. Als het in de nacht even opklaart is 0 graden toch wel het minimum. Overdag lopen de temperaturen weer wat verder op en liggen de hele periode tussen de 6 en 9 graden. We beginnen vandaag ook weer meest bewolkt, maar van het zuiden uit proberen opklaringen ons land te gaan veroveren. Of dit in het hele land lukt is maar zeer de vraag. De beste papieren voor wat zon heeft het zuiden van het land. Er staat maar een zwak tot matig briesje dat draait naar het zuidoosten toe.

Wat actiever weer vonden we in het zuiden van Portugal waar enkele stevige buien met onweer vielen. Verder ligt vrijwel heel Europa onder een gordel van hogedruk.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Sneeu
Vorige week vielen er zelfs bij D_tje in Terneuzen winterse buien.

SneeuwD
Je zag het wel weer snel wegsmelten.

 SnDe
En D_tje dacht: Die ene keer dat het in Zeeland sneeuwt....