'Arrestatie had Bobbi kunnen redden'

Redactie

Bobbi Kristina had vorige week, een paar dagen voordat ze bewusteloos werd gevonden in een badkuip, gearresteerd moeten worden door de politie. RadarOnline meldt dat er een arrestatiebevel voor de dochter van Whitney Houston klaarlag.

Politiewoordvoerder George Gordon laat de krant weten dat er inderdaad een arrestatiebevel lag. "De arrestatie had te maken met het feit dat mevrouw Kristina Brown niet was komen opdagen bij een rechtszaak die tegen haar liep, namelijk voor het rijden met een auto die niet geregistreerd was."

Kristina werd op 9 september aangehouden in haar sportauto. Bobbi moest zich eigenlijk op 14 januari voor de rechter verantwoorden, maar dat deed ze niet. Daarom maakte de politie een arrestatiebevel op. Dat bevel geldt inmiddels niet meer. "We hebben de rechter gevraagd de zaak te laten vallen en dat is gebeurd", aldus Gordon. "We hopen dat familie en vrienden troost kunnen vinden bij elkaar in deze moeilijke periode."

RadarOnline meldt dat de arrestatie misschien had kunnen voorkomen dat de 21-jarige Bobbi in het ziekenhuis belandde. Ze werd zaterdag bewusteloos gevonden. Sindsdien ligt ze in coma.