Familie heeft zorgen over Prince Jackson

Redactie

De achttiende verjaardag van Prince Jackson, de oudste zoon van Michael Jackson, komt steeds dichterbij. Op die verjaardag krijgt Prince een enorm fortuin tot zijn beschikking, aldus RadarOnline. Een bron vertelt de entertainmentsite dat zijn familie grote zorgen heeft over de toekomst van de erfgenaam van de King of Pop.

Volgens de bron, die naar verluidt dicht bij de familie Jackson staat, heeft geen van de familieleden nog controle over de tiener. De 17-jarige werd eerder al drinkend gespot met zijn beruchte feestmaatje Justin Bieber, op een feestje in Hollywood. Iedereen maakt zich druk over zijn opstandige gedrag. "Het lijkt erop alsof hij volledig de weg kwijtraakt", aldus de bron. "Hij gedraagt zich als een typische irritante tiener, die zich niets aantrekt van wat zijn grootouders hem opleggen."

Dat Prince binnenkort een fortuin tot zijn beschikking krijgt, maakt de zaak er niet makkelijker op. Volgens de insider is de zoon van Michael al tijden in gevecht met de beheerders van zijn vaders fortuin, om maandelijks meer geld te krijgen. "De tienduizenden dollars die hij gaat ontvangen, zijn volgens Prince niet voldoende. Niet gek als je aan het shoppen bent voor Maserati's en Lamborghini's."

De bron stelt dat Prince zichzelf beschouwt als een grootse beroemdheid. Omdat zijn vader Michael Jackson was, ziet Prince zichzelf als 'A-list'-beroemdheid. "Hij wordt echt kwaad als hij niet zo wordt behandeld", aldus de insider.