Japan krijgt Xenoblade Chronicles X-bundel

Pheno

Nintendo Japan heeft flink wat details te melden in een 24-minuten durende live-stream over Xenoblade Chronicles X. De game speelt zich af op de planeet Mira, waarop de bemanning crasht. Mira is opgedeeld in vijf continenten, namelijk 'Primal Wilderness', 'Luminous Forest', 'Forgotten Canyon', 'White Tree Continent', en 'Black Steel Continent'. Op deze planeet is de stad New Los Angeles gesticht, dat bestaat uit commerciele, industriele, woon- en militaire gebieden.

In de video laat men zien welke systemen er zijn en hoe je de omgeving makkelijker kunt verkennen. De Navigation Ball leidt spelers naar hun volgende bestemming, terwijl de Hopper Camera zorgt dat je een overzicht in vogelvlucht hebt. Je kunt overal komen, ter land, ter zee of in de lucht, met de benenwagen of de mech als het te voet onbereikbaar is.

Nintendo kondigt aan het eind van de video een Wii U-bundel voor Japan aan. Naast Xenoblade Chronicles X krijg je een speciaal ontworpen Nintendo prepaidkaart van 1000 yen, een map van Mira en een artbook. Deze bundel wordt in Japan aangeboden voor 35.000 yen, omgerekend zo'n 260 euro. Of we in Nederland eenzelfde bundel krijgen zeggen ze in Japan niet, dus dat is even afwachten.