'Te veel vrouwen aan mijn piemel'

Djeez

Adam Watters heeft een terechte klacht. Vindt hij zelf. Volgens de Schot zitten er namelijk veel te veel vrouwen aan zijn piemel.

De beste man verdient de kost als William Wallace-imitator. Toeristen betalen grif geld om in Edinburgh op de foto te gaan met deze overbekende Schot uit de film Braveheart.

Helaas, zo vindt Watters zelf, zitten er veel vrouwen tussen die even willen testen of hij wel een 'echte Schot' is. Daar gaan de handjes van de milfjes weer onder zijn kilt om zijn spermaspeer te voelen. En daar is hij nu wel klaar mee.

"Als een man iets te lang naar een vrouw kijkt, is hij direct een vies mannetje", klaagt de Schot. "Maar als een vrouw kwijlt en sopt bij een man in een rok, moet het allemaal maar oké zijn. En als je een vrouw durft aan te raken, barst de hel los."

De klacht wordt gedeeld door zijn mannelijke landgenoten. Zo werd een andere Schot woedend toen een geil mokkel middenin de kroeg zijn paarsgepunte lans blootlegde. Toen de beste man boos werd, vond de vrouw dat hij niet zo hysterisch moest doen.

Uw reporter is de komende weken afwezig. Hij gaat nu aan de slag als William Wallace-imitator.