Zombiekat uit huis geplaatst

Ingmar (AlwaysHappy)

Vorige week werd bekend dat een kat die oorspronkelijk dood leek en zelfs begraven was, weer was opgedoken in de buurt van zijn originele woonplek. Vandaag is besloten dat de kat uit huis wordt geplaatst. De dierenartsen zijn van mening dat zijn baasje, Ellis Hutson, niet meer in staat is om voor de ''zombiekat'' te zorgen.

Ellis Hutson had zijn kat gevonden in een grote plas bloed en ging ervan uit dat de kat dood was. De dierenartsen die hij raadpleegde, gaven aan dat ze niets meer voor hem konden betekenen. Achteraf bleek dat de kat (Bart) alleen maar buiten westen was geweest en dat hij zich blijkbaar naar buiten had gegraven.

Dierenartsen uit Tampa Bay, Florida vinden nu dat de bijna volledig herstelde Bart meer is gebaat bij een ander baasje. Ze verwachten dat Hutson de kat binnenshuis niet de zorg kan geven die hij nodig heeft en dat de kat dan wederom op straat zal eindigen: ''We zijn bereid ervoor te vechten om Bart een goed thuis te bieden.''

Ellis Hutson zelf is het er absoluut niet mee eens en wil gewoon zijn lieve kat terug. Het is moeilijk te bepalen welke partij precies gelijk heeft, al is het wel zeker dat Hutson zich aan het voorbereiden is op een rechtzaak.