Force India komt met een nieuwe kleurstelling

DenS (Dennis)

Force India rijdt het komende seizoen met een compleet andere livery op de auto. De nieuwe kleurstelling werd woensdag gepresenteerd door Sergio Perez en Nico Hülkenberg tijdens een bijeenkomst in het hypermoderne Soumaya-museum in Mexico-Stad.

De presentatie was dus alleen bedoeld om de nieuwe kleurstelling te tonen. De nieuwe wagen voor het nieuwe Formule 1-seizoen is namelijk nog niet af. Deze beleeft pas tijdens de tweede wintertest in Barcelone zijn debuut. Echter de bolide die werd gebruikt voor de presentatie had al wel een aangepaste neus. 

"De nieuwe auto wordt een verfijning van de wagen van vorig jaar. Een andere stap voorwaarts is dat we tegenwoordig een windtunnel in Duitsland gebruiken waarin we met schaalmodellen van zestig procent kunnen testen. Dit is misschien wel de belangrijkste beslissing die we ooit hebben genomen. We hopen dat we dankzij deze nieuwe windtunnel met de grote jongens mee kunnen doen tegen de tijd dat we in Europa aankomen. Verder hebben we met Sergio en Nico hebben we twee exceptionele coureurs in dienst die onze nieuwe wagen hopelijk naar een paar podiumplaatsen kunnen sturen in 2015", aldus teameigenaar Vijay Mallya tijdens de presentatie.