Vrouw moest politieagenten voeren van God

dekatophetspek

Er zijn camerabeelden opgedoken van een jonge vrouw die het nodig vond om de politie van het stadje Framingham in Massachusetts te bekogelen met verse worsten en stukken spek. Als verklaring voor haar gedrag gaf de vrouw te kennen dat ze opdracht van God had gekregen om 'de varkens te voeren'.

De 24-jarige Lindsay McNamara werd afgelopen december opgepakt nadat ze een diender achter de balie van het Framingham Police Department station met rauw spek en ongebraden worsten om de oren had gesmeten. De vrouw, die zich duidelijk had verdiept in het eetpatroon van de sterke arm der wet, liep met een doos van Dunkin' Donuts het politiebureau in. Toen de agent aan het loket haar vroeg of hij iets voor haar kon betekenen liet de vrouw weten dat ze langskwam om 'de varkens te voeren'.

Eem stevig raam wist te voorkomen dat de baliemedewerker door het rondvliegende vlees werd geraakt. Nadat de vrouw haar doos had geleegd werd ze in de boeien geslagen. Volgens luitenant Harry Wareham van de politie van Framingham is de jonge vrouw een beetje in de war. McNamara moet op 9 februari voor de rechter verschijnen.


Of je worst lust?