Wijnaldum: "Schandalig verlies"

Redactie

PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum was onthutst na afloop van de verloren bekerwedstrijd Roda JC-PSV (3-2). De middenvelder toonde zich bewust van het slechte spel van zijn ploeg.

Al vroeg kwamen de manschappen van PSV op achterstand door een goal van Tom Van Hyfte. Door de vroege tegengoal in de vijfde minuut, moesten de Eindhovenaren alle zeilen bijzetten. Na de wedstrijd sprak Georginio Wijnaldum over de uitschakeling van zijn elftal door een club uit de Eerste Divisie.

"We zijn heel slecht begonnen en geven domme goals weg. Daarmee verlies je de wedstrijd", vertelde de captain schuldbewust aan FOX Sports. "Het zag er dom uit, dat realiseer ik me. Ik weet dat je altijd moet laten zien dat je het moet willen. Niet alleen wanneer je achter staat."

De KNVB-beker kan de Eindhovense formatie dus vergeten, een prijs die de Rotterdamse speler graag had willen winnen. "Dit is heel erg, zo loop je een prijs mis en de manier waarop is schandalig. Ik vond dat we niet geconcentreerd genoeg waren. We begonnen veel te slap, wonnen duels niet en waren heel slordig", stelde de middenvelder na afloop vast.