Project CARS 'Start your engines'-trailer

Kim (Kiimmmiiii89)

Project CARS, de Slightly Mad Studios virtual reality game, komt bijna uit. De Oculus Rift head-mounted display (HMD) ondersteunde game had wat vertraging tegen het eind van 2014, wat leidde tot uitstel naar maart 2015. Nu de release dichtbij komt heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer uitgebracht.

In de twee en een halve minuut durende trailer is veel indrukwekkende gameplay te zien. De trailer toont van alles, van stijlvolle sportwagens tot professionele rally-voertuigen die rondrijden over zonnige racetracks. Project CARS belooft een uitgebreide race-game te worden waarin spelers kunnen proeven van verschillende race-stijlen tot geprefereerde discipline.

Project CARS komt op 17 maart uit in Noord-Amerika en op 21 maart in het Verenigd Koninkrijk. De game zal verschijnen op pc, Xbox One en PlayStation 4. Ondersteuning voor de Project Morpheus HMD voor PlayStation 4 zal niet lang daarna verschijnen. Het is nog steeds niet zeker wanneer de Wii U-versie zal verschijnen, tot nu toe staat die gepland voor 2015.