The Order: 1886 krijgt pre-order trailer

Puddington

The Order: 1886 is eindelijk klaar voor productie en om dat te vieren heeft ontwikkelaar Ready at Dawn een nieuwe trailer uitgebracht waarop gameplay te zien is, plus informatie over de verschillende pre-order pakketten en zelfs een heuse prijzenregen.

In de trailer zijn onder andere momenten uit de game te zien, plus de reacties van verschillende gamers die The Order: 1886 natuurlijk aanprijzen. Verder heeft Ready at Dawn ook details vrijgegeven over de verschillende bonussen die je krijgt als je de game nu alvast bestelt. Bestel je de game via de website van PlayStation, dan krijg je de Knight's Arsenal-DLC er gratis bij. Amerikanen die The Order: 1886 bestellen via Gamestop krijgen naast Knight's Arensal ook nog de Knight's Endurance-DLC. 

Naast de trailer en de details over wat je krijgt als je de game nu al besteld geeft Ready at Dawn ook nog om de zoveel uur goodies weg die allemaal met The Order: 1886 te maken hebben op hun website. Deze prijzenregen duurt nog een maand en eindigt op de dag wanneer The Order: 1886 uitkomt.

The Order: 1886 komt op 20 Februari uit en is exclusief voor de PlayStation 4.

The Order 1886 krijgt pre-order trailer