Rosamund Pike ziet Gone Girl 2 wel zitten

ArtistA (Jonathan)

Hoofdrolspeelster Rosamund Pike ziet het wel zitten om op te treden in een vervolg op Gone Girl. Dat vertelt ze aan E! News. Dat betekent niet dat de actrice in de startblokken staat om de rol van Amy Dunne nu alweer op te pakken. "Misschien over tien jaar. Ik denk dat ik wel wil zien wat er gebeurt als het kind tien jaar oud is."

De speculaties rond een vervolg van de thriller begonnen een paar dagen eerder al toen Gillian Flynn - die zowel het boek als het scenario schreef - aan New York Daily News meldde dat een vervolg tot de mogelijkheden behoort. Maar dan wel alleen als iedereen van de oude cast meewerkt: "Als iedereen van de groep weer samenkomt zou het echt leuk kunnen zijn om over een paar jaar de boel weer op te pakken. Dan kunnen we kijken wat die gekke Dunnes nog meer in petto hebben."

De eerste Gone Girl staat intussen nog volop in de belangstelling. De film van regisseur David Fincher kreeg drie nominaties voor Golden Globes en verwacht wordt dat de film ook bij de Oscars hoge ogen gaat gooien.


Rosamund Pike ziet Gone Girl 2 wel zitten (Foto: Novum)