'Angelina voelt zich genegeerd door Globes'

Daan de Witte (daan1601)

Angelina Jolie vindt het niet leuk dat de door haar geregisseerde film Unbroken geen nominaties ontving voor een Golden Globe. Dat schrijft New York Post op basis van ingewijden.

Volgens een insider vindt Jolie dat ze met haar film thuishoort tussen de nominaties van de Golden Globe Awards. "Angelina is gekwetst", meldt een bron aan de krant. "Ze is boos omdat dat haar film over het hoofd is gezien."

"Een paar jaar geleden zou ze erbij gezeten hebben", meldt een medewerker van Golden Globe-organisator Hollywood Foreign Press Association, die suggereert dat voorheen de status van sterren zwaarder telde. Haar film legde het echter af tegen de rest van het aanbod, stelt de medewerker.

Unbroken won wel een AFI Award en Hollywood Film Award en kon rekenen op nog een reeks filmprijzen. De film wordt ook veel genoemd als potentiële kandidaat voor een Oscarnominatie. Of de strijd om de begeerde filmbeeldjes ook eindigt in een deceptie voor de acterende regisseuse zal aanstaande donderdag blijken; dan worden de nominaties voor 's werelds beroemdste filmprijs aangekondigd.