Supernanny naar Andy en Melisa

Redactie

Oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa kunnen wel wat hulp bij de opvoeding van hun kinderen gebruiken. Melisa deed in RTL Boulevard een oproep aan Supernanny Jo Frost om langs te komen bij het gezin thuis.

Andy en Melisa hebben samen twee dochters, Lilly en Rox. De ex-playmate heeft een zoon uit een eerdere relatie. De voormalige profvoetballer heeft nog drie dochters bij verschillende vrouwen, maar zij wonen bij hun moeders.

Melisa ziet in opvoedprogramma's hoe het moet, maar het lukt haar niet om haar kinderen in het gareel te krijgen. "Die van mij slopen meteen het strafbankje", zegt ze in RTL Boulevard. Ook geeft ze aan dat de kinderen in bad eten, omdat ze anders steeds wegrennen. De nachten in huize Van der Meijde zijn niet echt ontspannen. "We gaan van links naar rechts, van boven naar beneden, van kind naar kind. De hele nacht ben ik aan het slepen met ze", aldus Melisa.

Jo Frost is bekend van haar Engelstalige tv-programma Supernanny. De opvoeddeskundige is in het voorjaar te zien in Nanny On Tour bij RTL. Ze helpt dan Nederlandse gezinnen.