Ode Salamander Klöpping niet uitgebracht

Redactie

Het lied dat vaste tech-expert Salamander Klöpping in de laatste aflevering van het programma Zondag met Lubach ten gehore bracht, verschijnt niet op iTunes. Dat heeft presentator Arjen Lubach laten weten.

In de uitzending bracht de groene pop een serenade.aan zijn grote voorbeeld, internetondernemer Alexander Klöpping. Het nummer, Ik App Je Lief, was een nieuwe versie van de hit Ik Heb Je Lief van Paul de Leeuw. Het nummer kreeg veel bijval op sociale media en veel mensen suggereerden het lied uit te brengen. Paul de Leeuw zelf reageerde ook euforisch. "Ik kan afbouwen! Wat top!", meldde hij op Twitter.

"Om met Salamander te spreken: het zou epic zijn als we meer met het nummer konden doen", laat Lubach weten. "Maar de redactie is helemaal ontmanteld. En er zijn strenge regels van het Commissariaat voor de Media wanneer dingen uit televisie-programma's geëxploiteerd worden. Dus we laten het hier bij." De cabaretier voegt daar wel aan toe 'heel blij te zijn dat er zo werd meegeleefd met de laatste minuten van onze uitzending'.

Het filmpje van de ontmoeting van Salamander en Alexander Klöpping is overigens wel op YouTube terug te zien. Het programma van Lubach kreeg zowel van fans als critici zeer enthousiaste reacties. Het is nog niet duidelijk of er een tweede seizoen komt.


Salamander Klöpping