'Vrouw Slash wil helft van fortuin'

Redactie

Slash en Perla Ferrar trouwden in 2001 zonder huwelijkse voorwaarden en daar doet Perla volgens TMZ haar voordeel mee. Nu Slash een scheidingsaanvraag heeft ingediend, laat Perla uitzoeken hoeveel haar man in de afgelopen jaren heeft verdiend zodat ze de helft kan claimen.

Perla zou niet precies weten hoeveel Slash sinds 2001 bij elkaar heeft geharkt, maar volgens de website gokt de brunette dat het om zo'n tien miljoen dollar gaat.

Ongeveer een week geleden gingen er geruchten dat het niet goed ging tussen Slash en Perla en zo'n vijf dagen geleden meldde TMZ dat de gitarist een scheiding had aangevraagd. In de scheidingsdocumenten, die in handen zijn van de entertainmentsite, zou Slash hebben geschreven dat de twee al sinds 15 juni uit elkaar zijn. Ook stelde hij dat hij de gezamenlijke voogdij wil over hun twee zoons.

De muzikant vroeg in 2010 ook al eens een scheiding aan, maar trok deze toen zo'n twee maanden later weer in. Nu zou de situatie heel anders zijn. Bronnen vertellen de website dat Perla ervan overtuigd is dat Slash wil scheiden, hij zou ook al aan het daten zijn met een ander.