Mel B kampt vermoedelijk met maagzweer

Redactie

Mel B heeft vermoedelijk een maagzweer. Volgens de Daily Mail is dat de reden dat ze de finale van X Factor zondagavond moet missen. De toestand van de 39-jarige artieste zou stabiel zijn. Ze wordt in het ziekenhuis behandeld op een afdeling voor intensieve verpleging.

Melanie Brown schreeuwde het uit van de pijn en is door een chauffeur naar het ziekenhuis gebracht, waar ze tal van onderzoeken onderging. "Mel voelt zich verschrikkelijk, fysiek en emotioneel. Ze is erg zwak en krijgt behandeling tegen de pijn", vertelt een bron van The Sun. De vriend beweert dat ze dood had kunnen zijn als de chauffeur niet zo voortvarend had opgetreden.

Een bron van The Sunday People zegt dat iedereen erg bezorgd is, vooral Simon Cowell. Simon staat permanent in contact met haar man om op de hoogte te blijven. Simon heeft nog niet met Mel gesproken, want zij mag haar telefoon niet gebruiken. Maar hij is volledig op de hoogte over haar gezondheidstoestand.

"Iedereen staat er echt versteld van hoe deze ziekte om zich heen greep", weet een bron van Sunday Mirror daaraan toe te voegen. "Simon is in shock, wij allemaal. Mels moeder Andrea Brown spreekt op Twitter van een nachtmerrie voor een moeder om te horen dat haar dochter zo ernstig ziek is.

Tulisa Contostavlos verving Mel tijdens de zaterdagavondshow. Zondagavond wordt een winnaar gekozen. Die gaat Mel zeker niet meemaken. Daarvoor is ze volgens bronnen veel te zwak.