Dave Roelvink slaapt slecht door uitgelekte seksvideo

Tim (timmmmm)

Dave Roelvink biedt binnenkort zijn excuses aan aan Melissa Pach voor het seksfilmpje dat hij van haar maakte. "Ik heb Richard Pach donderdag gesproken. Hij vindt ook dat de tijd is rijp om de lucht te klaren. Alle verhoren zijn geweest en in het nieuwe jaar volgt er mogelijk een rechtszaak", bevestigt vader Dries Roelvink vrijdag na berichtgeving in De Telegraaf.

Waar en wanneer het gesprek precies plaatsvindt, wordt niet openbaar gemaakt. "Maar het gebeurt binnen veertien dagen", wil Dries wel kwijt. Dave zit volgens Dries erg in zijn maag met de kwestie. "Hij heeft goede en minder goede dagen. Hij slaapt er slecht van en het spijt hem dat hij Melissa zo'n verdriet heeft gedaan."

Dave wil zich niet alleen verontschuldigen, maar Melissa ook vertellen hoe hij zich voelt en dat het een grote fout van hem was om de beelden via een WhatsAppgroep met vrienden te delen, zegt Dries. "Hopelijk kan dat de pijn wat verzachten."

De familie Pach werd in augustus het gesprek van de dag na een uit de hand gelopen feestje in de villa van Richard Pach. Melissa liet Dave met een groep 'vrienden' het huis in Schagen binnen. Korte tijd later verscheen er een seksvideo met Dave en haar op internet. Daarnaast bleek na afloop dat er horloges, juwelen en andere spullen uit het huis waren verdwenen. De politie verhoorde vervolgens Dave en zijn vrienden. Of Dave vervolgd wordt, is nog niet zeker.

Wij van FOK! vragen ons vooral af waarom zijn pappie dit voor hem moet zeggen. Het lijkt logischer dat je als semi-volwassen knul in ieder geval zelf de ballen op zou moeten kunnen brengen hiermee naar buiten te komen.