Bill Cosby geeft geld terug aan bezoekers

Redactie

De twee shows die Bill Cosby op 6 december geeft in de New Yorkse Tarrytown Music Hall gaan vooralsnog gewoon door. Maar volgens de website The Journal News kunnen mensen die liever niet meer naar de show gaan hun geld terugkrijgen.

Mensen die een kaartje hebben voor de shows van de komiek hebben hier afgelopen vrijdag een e-mail over gekregen. Hierin staat dat het management de kaartjes zal vergoeden. In de afgelopen weken zijn een aantal andere optredens van Cosby geannuleerd. De baas van het Tarrytown Music Hall liet vorige week via Facebook weten dat dit voor hem geen optie is. Ik begrijp de frustratie die veel van jullie voelen, valt er te lezen. Maar de optredens afzeggen of ticketopbrengsten terugstorten zullen Bill Cosby geen pijn doen, maar het theater wel.

Bill Cosby (77), onder meer bekend van The Cosby Show, wordt momenteel bedolven onder beschuldigingen van seksueel misbruik. Verschillende vrouwen claimen gedrogeerd en seksueel misbruikt te zijn door de komiek. Cosby zelf heeft de aantijgingen ontkend.