De Vrij en Braafheid verliezen punten met Lazio

heywoodu

Lazio heeft zaterdag voor de derde keer op rij niet weten te winnen in de Serie A. De Romeinen kwamen bij Chievo Verona niet verder dan 0-0. Lazio blijft door de remise zesde op de ranglijst, maar de ploeg moet vrezen dat AC Milan of Udinese, die zondag tegen elkaar spelen, nog voorbij komt.

Stefan de Vrij en Edson Braafheid stonden het hele duel in het veld bij Lazio. Ook zij konden geen doorbraak forceren in Verona tegen het laaggeklasseerde Chievo. Voor de thuisploeg leverde het gelijkspel een welkom puntje op in de strijd tegen degradatie. Desondanks staat Chievo achttiende, nog steeds onder de degradatiestreep.

Sassuolo boekte zijn vierde zege van het seizoen. De thuisploeg boog tegen Hellas Verona een vroege achterstand om in een overwinning (2-1). Dankzij de zege komt Sassuolo op achttien punten uit dertien duels. Daarmee staat de formatie uit Reggio Emilia voorlopig negende, met slechts drie punten achterstand op nummer vier Sampdoria. Hellas staat na dertien duels dertiende met veertien punten.