Releasedatum Total War: Attila bekend

Pheno

SEGA heeft vandaag de releasedatum, de reserveringsbonus en de Special Edition van Total War: Attila onthuld. De releasedatum van Total War: Attila staat wereldwijd op 17 februari 2015. Als je de game nu al reserveert krijg je gratis de eerste uitbreiding van het spel. De eerste uitbreiding, het Viking Forefathers Culture-pack, voegt drie extra speelbare facties toe aan het spel: de Denen, de Juten en de Gauten. Deze oorlogszuchtige Noorse facties hebben hun eigen unieke land- en marine-eenheden, missies en culturele/factionele eigenschappen om daarmee  een roof-, plunder- en veroveringscampagne te voeren. Het Viking Forefathers Culture-pack is vanaf 17 februari ook apart verkrijgbaar voor een prijs van €7,49.

De Special Edition van Total War: Attila bevat items die niet verkrijgbaar zijn in de normale retailversie van het spel. Dit zijn:

  • Biografie van Attila De Hun: deze gloednieuwe biografie van Attila De Hun, die is geschreven door Nic Fields en is gepubliceerd door Osprey Publishing (een beroemde specialist in militaire geschiedenis), is gebaseerd op de nieuwste academische onderzoeken en theorieën. De biografie is geïllustreerd met kaarten, archeologische foto's en speciale afbeeldingen, en beschrijft het leven, het tijdperk en de daden van een van de bekendste krijgsheren in de geschiedenis. Deze biografie is op dit moment alleen verkrijgbaar als onderdeel van deze Special Edition.
  • Referentieposter: deze dubbelzijdige poster bevat de originele Total War: Attila-campagnekaart aan de ene kant, en een complete referentiegids voor speelbare facties aan de andere kant.
  • Viking Forefathers Culture Pack: de uitbreiding met drie extra speelbare Noorse facties, ongeacht of je het spel reserveert of pas na de release aanschaft.

Total War: Attila speelt zich af in 395 na Chr. tegen een achtergrond van hongersnood, ziekte, klimaatverandering en oorlog. Jij moet Attila stoppen terwijl hij met zijn legers het Romeinse Rijk probeert te veroveren.