'Paul Walker wilde fulltime voor dochter zorgen'

Daan de Witte (daan1601)

Paul Walker wilde tijdelijk stoppen met films maken en autoracen om zich fulltime op de opvoeding van zijn dochter te storten. Dat zegt de vader van de vorig jaar overleden acteur tegen de Britse krant Daily Mail.

Walker zou zijn vader, Paul sr, slechts enkele weken voor zijn dood hebben verteld dat hij zich een paar jaar wilde focussen op het grootbrengen van de nu 15-jarige Meadow. "Hij wilde meer tijd doorbrengen met Meadow", aldus de vader van de Fast & Furious-ster. "Hij was zo trots op haar en Paul wilde er voor haar zijn."

De filmster had echter al getekend voor de productie Agent 47 en als het een succes zou zijn, zouden er nog drie films worden gemaakt. "Hij zei tegen mij dat hij dat achteraf gezien liever niet had gedaan", vertelt Walkers vader.

Ondanks de dood van Walker, die vorig jaar november om het leven kwam bij en auto-ongeluk, komt er nog geen einde aan de Fast & Furious-reeks. De komende jaren worden nog minstens drie films uitgebracht, maakte de producent onlangs bekend. De zevende Fast & Furious-film verschijnt volgend jaar april.