Nieuwe Pokémontrailer brengt leger legendarische Pokémon

Danny (yamiown)

Ondanks dat de releasedatum van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire heel erg dichtbij is, heeft The Pokémon Company nog maar eens een trailer voor de nieuwe games op YouTube gezet. Deze trailer zit bomvol legendarische Pokémon, namelijk negentien, wat het totaal op meer dan dertig brengt. Daarnaast wordt er ook de Delta Episode aangekondigd.

De eerste legendarische Pokémon die we zien is Deoxys, niet zo verassend aangezien deze voor het eerst verscheen in de originele versies van Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire. Datzelfde geldt voor de drie regi's; Regice, Regirock en Registeel. Ook Regigigas zit in de game, deze kan je vangen als je de andere drie regi's vangt. De drie regi's kan je overigens vangen in zogenaamde mirage spots. Datzelfde geldt voor Entei, Raikou, Suicune, Uxie, Mesprit, Azelf, Cresselia, Heatran, Cobalion, Terrakion, Virizion, Tornadus, Thunderus en Landorus.

Behalve dit leger aan legendarische Pokémon krijgen we ook informatie over de Delta Episode, let op in de rest van de alinea zitten spoilers. Dit is een deel van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire dat gaat over een komeet die richting aarde gaat. Deel van het verhaal is een gevecht tussen Mega Rayquaza en Deoxys in de ruimte. Ook heeft mega-evolutie een groot deel in dit verhaal en kom je meer te leren in hoe het in elkaar zit. In dit deel ga je overigens samenwerken met oude bekenden Steven en Wallace en met een nieuw personage genaamd Zinnia.