Hells Angels aangehouden na schietpartij

Redactie

Vier leden van de Hells Angels zijn dinsdagavond aangehouden voor een schietpartij in Weert. Dat meldt de politie woensdag. Bij het incident raakte niemand gewond. Wat er precies is gebeurd, is nog een raadsel.

De politie kreeg rond 19.00 een melding dat er mogelijk zou zijn geschoten bij een woning aan de Roermondseweg. Op het moment dat agenten arriveerden, kwamen ook twee personenauto's aanrijden en stond de bewoner met zijn auto bij het pand.

De auto van de man bleek kogelgaten te hebben. Een 43-jarige man uit Deurne, een 62-jarige man uit Eindhoven, een 56-jarige man uit Weert en de bewoner van het pand zijn alle vier aangehouden.

Met een speurhond werd nog diezelfde avond onderzoek gedaan in de woning en in de loods op het terrein waar het voorval zich afspeelde. Bij het onderzoek werden geen vuurwapens gevonden.

De politie heeft de betrokken personenauto's in beslag genomen voor technisch onderzoek. De politie heeft nog geen idee wat er precies is gebeurd en roept daarom getuigen van het incident op zich te melden.