Gordon twijfelt al na paar weken aan relatie

Redactie

Gordon kondigde een paar weken geleden aan de liefde van zijn leven te hebben gevonden in Roelof van der Veen. De zanger besloot al snel te gaan hokken met de binnenhuisarchitect. Maar na een relatie van zeven weken is de twijfel toegeslagen. "Roelof draagt meer bagage met zich mee dan ik had kunnen bevroeden", legt Gordon deze week uit in Story.

"Roelof is een geweldige man. Hij is knap en intelligent, maar toch. Ik weet niet of ik zo kort na de breuk met Chiel aan een nieuwe, vaste relatie toe ben", peinst de 46-jarige zanger en presentator. Gordon geeft toe dat die opmerking 'misschien raar' is, omdat hij al jarenlang van de daken schreeuwt niets liever dan een serieuze relatie te willen. "Maar nu vind ik het vervelend dat ik mijn vrijheid kwijt ben."

Hoewel de zanger begin deze maand nog zei dat hij geen dag langer alleen wilde zijn, geeft Gordon toe dat hij en Roelof misschien toch iets te snel zijn gaan samenwonen. "Ik moet, denk ik, eerst alles verwerken wat ik heb meegemaakt. Het was op alle vlakken een jaar van hoogte- en dieptepunten." Toen Gordon elke dag naast Roelof wakker werd, leerde hij de andere kanten van zijn geliefde kennen. "Ik ben ervan geschrokken. Steeds vaker dacht ik: doe ik hier wel goed aan? Ik weet het even niet meer."

Gordon zit deze week op een onbewoond eiland, als gevolg van een actie van een chocoladefabrikant. Die beloofde Nederland een week lang zonder Gordon, maar desondanks is de zanger nog elke dag in het nieuws. Gordon benut zijn tijd alleen om 'alles op een rijtje te kunnen zetten'. "Wellicht vind ik op het eiland het antwoord op de vraag of ik wel verder wil met Roelof. Op dit moment ben ik aan het eind van mijn Latijn. Ik ben echt aan rust toe."

Vreemd vindt Gordon de hele situatie met Roelof wel. "Normaal laten mijn partners mij in de steek, maar nu ben ik degene die twijfelt aan de liefde. We zullen zien wat er gaat gebeuren als ik weer terug ben in Nederland."

Gordon (Foto: Novum)
Gordon (Foto: Novum)