Geen naakt meer op Twitch

Pheno

Twitch, de streaming service waarmee gamers hun speelsessies kunnen delen heeft de gedragsregels veranderd. Omdat veel mensen populairder wilden worden door in hun zwembroek, bikini of geheel naakt voor een webcam te gamen heeft Twitch besloten dat je voortaan je kleren aan moet houden. Misschien heeft het te maken met het feit dat Amazon het bedrijf heeft gekocht en nu de regels strenger wil maken zodat mogelijke adverteerders niet afhaken.

"Nerds zijn sexy, en jullie zijn allemaal prachtig wezens, maar laten we proberen het over games te hebben houd deze over de spellen, zullen we", schreef Twitch. "Het dragen van geen kleding of seksueel suggestieve kleding - waaronder lingerie, zwemkleding en onderkleding - is verboden, evenals volledig naakte torso's. Dat geldt voor zowel mannelijke als vrouwelijke broadcasters. Je kunt een mooie six-pack hebben, maar dat is beter te showen op het strand tijdens een 2-tegen-2 volleybalspel."

Als het bloedheet is en je per sé je kleding uit moet doen omdat het anders niet te harden is, geeft Twitch het advies de camera naar je gezicht te richten, zodat er alleen een bezweet hoofd te zien is. Wij adviseren naar een strand te gaan, zodat je in het water kunt afkoelen. Kaceytron, te zien in de video hieronder zal voortaan dus op YouTube moeten gaan streamen.