Show Honey Boo Boo geschrapt na affaire moeder

Redactie

De realityserie Here Comes Honey Boo Boo keert niet meer terug op tv-zender TLC. De moeder van kindsterretje Honey Boo Boo zou een relatie hebben met een veroordeeld kindermisbruiker, waarop de zender besloot de show te schrappen. Dat heeft TLC laten weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Eerder deze week plaatste de entertainmentsite een kiekje waarop de moeder te zien is met een man die in de gevangenis zat omdat hij een 8-jarig kind had misbruikt. Hoewel zij ontkent dat de twee een relatie hebben, wil TLC de serie niet meer uitzenden omdat de moeder haar kinderen in gevaar zou brengen.

De al opgenomen afleveringen van het vijfde seizoen van Here Comes Honey Boo Boo, over het meisje dat meedoet aan missverkiezingen en haar gezin, komen ook niet op televisie. Hoewel de zender de show schrapt, houdt de zender in de gaten of het goed gaat met de kinderen. "Het zorgen voor de gezondheid en welzijn van deze geweldige kinderen is onze enige prioriteit."

Here Comes Honey Boo Boo wordt sinds 2012 uitgezonden. Honey Boo Boo, die eigenlijk Alana Thompson heet, was daarvoor te zien in de serie Toddlers & Tiaras. Ook op de Nederlandse TLC zijn het meisje en haar familie te zien.