Meer Pokémon onderweg naar Super Smash Bros.

Danny (yamiown)

The hype is real, Nintendo heeft namelijk het eerste DLC-personage voor Super Smash Bros. bekendgemaakt. Mewtwo zal vanaf komende lente speelbaar zijn voor zowel de 3DS-versie als de Wii U-versie van Super Smash Bros. Je kunt Mewtwo kopen, maar ook gratis krijgen. De voorwaarde voor het laatste is dat je beide versies van de game online registreert. 

In een speciale Nintendo Direct voor Super Smash Bros. voor de Wii U werd bekendgemaakt dat de 150e Pokémon nog in ontwikkeling is en dat het daarom nog een tijdje duurt voor hij speelbaar is. Nintendo heeft ook aangekondigd dat je met acht mensen kan gaan vechten in Super Smash Bros. voor Wii U, deze mode is enkel voor lokale gevechten beschikbaar.

Maar Nintendo was nog niet klaar, want het is ook mogelijk je eigen stages te maken. Daarnaast werden twee nieuwe modi aangekondigd, de Master Order en Crazy Order-challenges. Beide leveren beloningen op als je ze voltooid. Als laatste zit er ook een bordspel-modus in genaamd Smash Tour. Net zoals in Mario Party ga je langs het bord en doe je minigames die je helpen verder te geraken. Deze modi en het maken van de eigen stage is enkel voor de Wii U-versie van Super Smash Bros.