Bekende stemmen voor Argentijnse animatiefilm

dekatophetspek

Matthew Morrison, Ariana Grande, Nicholas Hoult en Katie Holmes worden de helden van een tafelvoetbalavontuur. Ze verzorgen de stemmen in de Engelstalige versie van de Argentijnse animatiefilm Metegol, die Underdogs gaat heten. De Amerikaanse editie moet in april verschijnen, weet Hollywood Reporter.

Morrison is vooral bekend als Will Schuester in de musicalserie Glee. Grande scoorde als zangeres hits met Iggy Azalea en Nicki Minaj. Hoult speelde onder meer in X-Men: Days of Future Past en Katie Holmes brak door in Dawson's Creek.

Underdogs gaat over een verlegen jongen, gespeeld door Morrison, die zijn rivaal (Hoult) verslaat in tafelvoetbal. Die keert jaren later terug als gevierd voetballer en neemt wraak op hem, onder meer door zijn vriendin (Grande) in te pikken. Als een traan van Amadeo op zijn tafelvoetbalspel valt komen de spelers tot leven om hem te helpen.

Metegol was vorig jaar een groot succes in Argentinië. De duurste Argentijnse film ooit en duurste Latijns-Amerikaanse animatiefilm aller tijden kreeg matige recensies, maar brak het record voor succesvolste film in het openingsweekend.


Bekende stemmen voor Argentijnse animatiefilm (Foto: Novum)