NAC ontslaat trainer Gudelj

Boris (borisz)

NAC heeft trainer Nebojsa Gudelj en assistent-trainer Marino Pusic vanmiddag op non-actief gesteld. Het bestuur heeft het trainersduo op non-actief gesteld omdat er binnen diverse gelederen onvoldoende draagvlak was om door te gaan. Eric Hellemons zal tijdelijk hoofdtrainer zijn van de voetbalclub uit Breda. 

Gudelj werd twee jaar geleden aangesteld als trainer van NAC. Hij nam de positie over na het ontslag van John Karelse en het besluit van Adrie Bogers om geen hoofdtrainer te worden. De coach lag al langere tijd onder vuur vanwege de matige prestaties.

In zijn eerste seizoen aan het roer leidde hij de club naar de dertiende plaats. Vorig seizoen kwam de Noad Advendo Combinatie niet verder dan plek vijftien en werd nacompetitie nipt ontlopen. Momenteel staat NAC wederom vijftiende op de ranglijst met acht punten uit acht wedstrijden. Gudelj werd niet alleen bekritiseerd vanwege de slechte resultaten. Het defensieve en afwachtende voetbal dat hij propageerde was velen een doorn in het oog.