Zwangere Kelly Rowland uit de kleren voor fotoshoot

Redactie

De hoogzwangere Kelly Rowland schaamt zich niet voor haar lichaam. De zangeres, die over een paar weken bevalt van haar eerste kind, trok voor de huidige Amerikaanse editie van Elle al haar kleren uit, maar bedekte op een foto haar borsten en geslachtsdeel met haar handen.

De 33-jarige Rowland wil met de naaktfoto's haar zwangere lichaam eren. "Het is prachtig om te zien dat een lichaam een baby in zich heeft. Tijdens zwangerschapsgym was ik compleet onder de indruk van alle dingen die me werden verteld over zwangerschap en wat het lichaam doet. Waarom zou je dat niet vieren? Het lichaam moet gevierd worden."

Dat de zangeres trots is op haar lichaam, heeft ook te maken met het feit dat ze nog steeds sport en goed voor zichzelf zorgt. "Alle vrouwen die ik heb gesproken die tijdens hun zwangerschap sportten, hadden veel makkelijkere en kortere bevallingen."

Rowland kan niet wachten tot haar baby wordt geboren. "Ik hoef nog maar een paar weken. Ik vind het erg leuk om een kind op de wereld te zetten", zegt de zangeres, die in mei trouwde met haar manager Tim Witherspoon. "Dat ik die ervaring kan delen met mijn man is denk ik nog het allermooist."