George Clooney viert vrijgezellenfeest in Venetië

Redactie

George Clooney heeft vrijdagavond een vrijgezellenfeest gegeven in Venetië. De acteur voer samen met een groep vrienden in een bootje door de grachten om vervolgens uit eten te gaan. Dat schrijft entertainmentzender E!. Zijn verloofde Amal Alamuddin vierde een van haar laatste avonden als ongetrouwde vrouw met haar vriendinnen.

Het koppel, dat eerder deze week aankwam in Italië, organiseert dit weekeinde meerdere feesten vanwege het huwelijk. De acteur en de advocate geven elkaar op maandag officieel het jawoord in het Palazzo Cavalli-Franchetti.

De twee, die bijna een jaar samen zijn, houden naar verluidt zaterdagavond een kleine ceremonie om hun liefde te vieren. Deze zou worden voltrokken door Walter Vertroni, de voormalige burgemeester van Rome. Op zondag lunchen Clooney en Alamuddin met hun gasten. Ook vindt er nog een feest plaats.

Het koppel nodigde ongeveer zestig gasten uit voor de bruiloft. Zo werden Matt Damon, Cindy Crawford, Anna Wintour en Ellen Barkin al in Italië gespot. Ook Brad Pitt en Angelina Jolie staan op de gastenlijst.

De 53-jarige Clooney en de 36-jarige Alamuddin, die zich in april verloofden, gingen vorige maand in ondertrouw. De acteur wandelde al eerder naar het altaar. Clooney was van 1989 tot 1993 getrouwd met actrice Talia Balsam. Voor Alamuddin is het haar eerste huwelijk.