Deadpool krijgt eindelijk zijn eigen film

Johan (DragonFodder)

Het is zover. Marvels brutaalste superheld krijgt zijn eigen film. Vanaf 12 september 2016 kunnen we de wijsneus aan het werk zien. Het onlangs verschenen conceptfragment, bedoeld om de interesse te peilen onder het bioscooppubliek, heeft zoveel positieve reacties opgeleverd dat het voor 20th Century Fox onmogelijk was het signaal te negeren.

Ryan Reynolds, die het personage vertolkte in het tegenvallende X-men Origins: Wolverine en de rol in het testfragment opnieuw oppakte, ziet als een bevestiging van zijn passie voor het project. "De film heeft een tijd een onzekere status gehad. Maar er was zo'n overweldigende reactie op de beelden dat we ontdekte dat we toch niet gek waren met onze liefde voor dit personage. Het is interessant om de macht van het internet te ervaren. het is gaaf dat Twitter en Facebook en andere social media dit soort positieve invloed kunnen uitoefenen.

 Tim Miller, die de testscène regisseerde, zal de regie voor de film op zich nemen. Ryan Reynolds is nog niet officieel bevestigd voor de rol, maar gezien zijn constante strijd om het project van de grond te krijgen is het erg onwaarschijnlijk dat hij niet al ter voorbereiding met een moppenboek in de sportschool zit.

De testbeelden. Word je er al warm van?