[Serie A] Zevenklapper Inter tegen Sassuolo

Boris (borisz)

Internazionale heeft zondag uitgehaald in het Serie A-duel tegen Sassuolo. De achttienvoudig Italiaans kampioen won thuis met liefst 7-0. Mauro Icardi was met drie treffers de grote man. Pablo Osvaldo scoorde twee keer en de andere goals kwamen op naam van Mateo Kovačić en Fredy Guarín.

Door de zege heeft Inter nu vier punten uit twee duels, goed voor de derde plaats. Sassuolo, waar Domenico Berardi een halfuur voor tijd een rode kaart kreeg, blijft steken op een punt.

Napoli ging in eigen huis met 1-0 onderuit tegen Chievo Verona. Maxi López was de matchwinner voor de bezoekers. Gonzalo Higuaín had eerder de openingstreffer op zijn voet voor de Napolitanen, maar hij miste een strafschop. Jonathan de Guzman viel in.

Lazio boekte de eerste driepunter van het seizoen. Met Stefan de Vrij en Edson Braafheid in de basis werd Cesena met 3-0 verslagen. Antonio Candreva, Marco Parolo en Stefano Mauri maakten de doelpunten. Lazio herstelde zich daarmee van de nederlaag bij AC Milan twee weken geleden.

Overige uitslagen Serie A:

Fiorentina - Genoa 0-0

Sampdoria - Torino 2-0

Cagliari - Atalanta 1-2