Wendy van Dijk geeft jawoord

static

Ibiza is vrijdag het decor van het huwelijk van Wendy van Dijk. De presentatrice geeft op het Spaanse eiland het jawoord aan Erland Galjaard. De ceremonie vindt plaats in het bijzijn van ongeveer tachtig gasten. Donderdagavond vierde het paar het huwelijk al met een drankje en een hapje.

De 43-jarige Van Dijk belooft vrijdag eeuwige trouw in een door Jan Taminiau ontworpen jurk. De presentatrice zei vorige week al dat het een 'spectaculair exemplaar' is en dat ze sprakeloos was toen ze hem onlangs paste. Het feest is na vrijdag niet afgelopen. Op zaterdag vindt ook nog een brunch plaats.

Van Dijk en de 47-jarige programmadirecteur van RTL, die sinds 2008 samen zijn en een 4-jarige dochter hebben, hebben de organisatie van het huwelijk geheel uit handen gegeven. Last van stress had de presentatrice vooraf dan ook niet.

Hoewel Van Dijk voor het eerst in het huwelijksbootje stapt, was ze eerder al heel dichtbij. Twaalf jaar geleden zou ze trouwen met Xander de Buisonjé, maar kwam er kort voor de bruiloft achter dat hij was vreemdgegaan. Van Dijk besloot daarop 48 uur voor het trouwfeest alles af te blazen. Kort daarna werd bekend dat de presentatrice in verwachting was van hun zoon Sem.

Galjaard trouwde wel al eerder. Uit dat huwelijk kreeg hij twee dochters.