Dries Roelvink zonder zoon Dave op podium

Redactie

Dries Roelvink staat vrijdagavond zonder zijn zoon Dave op het podium. De twee zouden samen een optreden geven op een festijn in Wijdewormer, maar Roelvink junior wordt vastgehouden op een politiebureau in verband met de roof van onder meer juwelen.

"Voor alle duidelijkheid: vanavond zou ik samen met Dave optreden op het grote nazomerfeest in Wijdewormer. Dave kan er niet bij zijn, maar mijn optreden gaat gewoon door daar", schrijft Dries op zijn Facebookpagina.

De organisatie van het feest houdt echter een slag om de arm. "Tot nu toe weten wij en het boekingsbureau nog van niets, dus wat is waar?", laat het comité op zijn beurt weten op Facebook. "We wachten in spanning af!"

Dave werd donderdag aangehouden in verband met de roof. Hij zou meer weten dan hij loslaat over de diefstal tijdens een huisfeest en moet daarom zijn verhaal doen bij de politie. Het is nog niet bekend wanneer hij weer naar huis mag.

Dries vindt het goed dat zijn zoon is aangehouden. "Ik juich dit wel toe", zei de zanger tegen De Telegraaf. "Dit moest juist gebeuren om duidelijk te krijgen wat Dave zijn rol is", aldus de zanger. Hij vindt het namelijk vervelend dat het verhaal maar blijft 'sudderen' in de media.