Binding of Isaac: Rebirth gameplay

Danny (yamiown)

Edmund McMillen, maker van onder andere Super Meat Boy en Gish, heeft de eerste gameplay van The Binding of Isaac: Rebirth online gezet. Op de blog voor The Binding of Isaac: Rebirth staat te lezen dat de game vrijwel klaar is. Behalve wat kleine visuele verbeteringen en een paar geluidseffecten, is de game compleet.

Op de blog komt er zo nu en dan een update over The Binding of Isaac: Rebirth, vaak is dit informatie over een nieuw voorwerp, vaak met een gif om te laten zien hoe het voorwerp werkt. Nu is er echter voor het eerst een filmpje van bijna twee minuten gameplay.

The Binding of Isaac: Rebirth is het vervolg op The Binding of Isaac. De game zal minimaal twee keer zoveel voorwerpen hebben, twee keer zoveel bazen, meerdere eindes en meerdere speelbare karakters. The Binding of Isaac: Rebirth heeft nog geen releasedate maar wel al is bekend dat de game uitkomt op pc, PlayStation Vita en PlayStation 4. Eerder was al aangegeven dat mensen met de originele Binding of Isaac korting zullen krijgen.