Moeder Peter Jan Rens huilt om slechte pers

Redactie

Peter Jan Rens vindt alle ophef over zijn privéleven in de media zelf niet zo erg. Wat hem wel aan het hart gaat, is dat zijn oude moeder het zich zo aantrekt. "Ze is in de negentig en hangt regelmatig huilend aan de telefoon", zei de voormalige Meneer Kaktus donderdag in RTL Boulevard.

De 63-jarige Rens en zijn verloofde Virginia kregen onlangs hun eerste kindje, dochter Djelisa, maar het stel ging ook door een roerige periode. Zo verschenen er berichten dat Rens zijn vriendin met zijn pasgeboren kind had laten zitten, dat hij failliet zou zijn en dat hij een schuld open had staan bij zijn voormalige huisbaas.

Vooral over dat laatste is Virginia niet te spreken. "We waren al in december uit dat huis, toen kwam hij in juni nog met een klacht dat we een tafel zouden hebben gestolen. Het is gewoon een nicht die op tv wil komen."

Ook wat betreft eventueel volgend nieuws is de 42 jaar jongere verloofde van Rens kort. "Als we uit elkaar gaan, zetten we dat zelf wel op Facebook. Dan weet je het zeker."