[Update] Je bent Tempelier in Assassin's Creed: Rogue

Pheno

[Update]

Ubisoft heeft Assassin’s Creed Rogue nu officieel aangekondigd met een trailer erbij. Het spel is vanaf 11 november verkrijgbaar in Nederland. 

Assassin’s Creed Rogue wordt gemaakt door Ubisoft Sofia, in samenwerking met Ubisoft studio’s in Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan en Boekarest. De game speelt zich af ten tijde van de Zevenjarige Oorlog in de 18e eeuw. Spelers verkennen nieuwe gebieden in Noord-Amerika, waaronder de Noord-Atlantische ijszee, de Appalachian River Valley en New York.

In Assassin’s Creed Rogue ervaar je het Assassin’s Creed universum vanuit het standpunt van een Tempelier. Als Shay Patrick Cormac jaag je op de Assassin broeders die jou verraden hebben en ontwikkel je jezelf tot een wraakzuchtige jager op Assassins. De zeevaart-elementen van de Assassin’s Creed serie zijn nog verder verbeterd, met nieuwe wapens en het gloednieuwe schip de Morrigan, bevaar jij de oceaan als nooit tevoren. 

"We weten dat veel fans met een Xbox 360 of PlayStation 3 dit jaar op een nieuwe Assassin’s Creed titel zitten te wachten", Aldus Martin Capel, game director bij Ubisoft Sofia. "Assassin’s Creed Rogue maakt de cirkel van de Noord-Amerikaanse saga rond en biedt onze previous-generation console spelers de mogelijkheid om veelgevraagde spelelementen te ervaren, zoals het spelen als een Tempelier."

Assassin’s Creed Rogue wordt exclusief ontwikkeld voor Microsoft Xbox 360 en Sony PlayStation 3.

[Origineel bericht]

Ubisoft maakt er al geen geheim van, maar nu is het zeker: old-gen consoles krijgen Assassin's Creed: Rogue op 11 november dit jaar.

Onderstaande video is een gelekte trailer van de game, opgenomen met cam. We zien de naam, de verwachte releasedatum en al wat DLC voorbij komen. Waarschijnlijk komt de game ook uit op PlayStation, maar is deze trailer voor de persconferentie van Microsoft op gamescom in elkaar gezet.

In welke tijd en dergelijke deze game zich afspeelt horen en zien we vast volgende week op gamescom. Geruchten gaan dat het spel zich afspeelt tussen Assassin's Creed III en Assassin's Creed IV: Black Flag, specifiek de Freedom Cry-DLC.

Assassin's Creed: Rogue CE