BioWare geeft websites vol puzzels

PoeHao

BioWare is al een tijdje een game aan het teasen, waarschijnlijk Shadow Realms. Nu zijn er ook twee websites en een Reddit-thread begonnen. Er wordt gezocht naar een verdwenen meisje in een rolstoel genaamd Henna, zoveel is duidelijk. Fans hebben ook een wikia-pagina en meer sites gemaakt.

De officiële site is even vaag als altijd. Nu is er ook een blog bijgekomen van iemand die Henna zoekt. Daarnaast is er een site van een universiteit ten tijde van de eerste wereldoorlog. De lessen beginnen op dezelfde datum als de gamescom. Klik je op een van de links, dan krijg je bemoedigende boodschappen als “She was chosen, not you.”, “You don’t belong here.” En “She’s where she belongs.”.  

Voor de speurneuzen onder de fans is er deze beginpagina en een zeer behulpzame mindmap gemaakt door Centauri2002. Uiteraard is er ook fanart. Het wachten is op de eerste cosplayer tijdens de gamescom. Er is in ieder geval genoeg ‘buzz’ op de sociale websites. Hopelijk kan BioWare deze hype ook recht doen met een leuk, origineel en onderhoudend spel.

Mindmap

Fanart